Aggasztanak a gyakori esések, esetleg meg is sérült már a gyereked korcsolyázás közben? Olyan egyszerű gyakorlatokat mutattunk, amelyekkel stabilabban fog állni a jégen, magabiztosabban korcsolyázik és kevesebbszer esik el.

[vc_video link=”https://youtu.be/-ZfW9yDKWnI” css=”.vc_custom_1454239045728{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 30px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 0px !important;background-color: #0099cc !important;border-radius: 30px !important;}”]

Profi edző mutatja, mik legyenek az első feladatok, amikor jégre mentek. A gyerek így könnyen megtanulja a legbiztonságosabb testtartást, és hogy hogyan használja az éleket.

Hamarosan folytatjuk:
Egy jó korcsolya sok-sok csalódástól és felesleges esésektől kíméli meg a gyereket. Megmutatjuk milyen korcsolyát válasszatok, és mi az, amit soha ne húzz a gyerek lábára. A szükséges, és ajánlott védőfelszerelésekről is lesz szó.
Ne felejtsd, a megosztás törődés! 🙂